Managed hosting door True

Jan Baan en Ad Nederlof delen hun visie op innovatie

 

Computable Café met Jan Baan en Ad Nederlof

Hoe blijf je als tech-ondernemer bij en maak je de juiste keuzes op innovatie-vlak? En waarom is continue innovatie noodzakelijk voor bedrijven? Die vragen beantwoorden ict-nestors Jan Baan en Ad Nederlof in de vierde aflevering van Computable Café.

Bekijk de aankondiging van de aflevering van Computable Café met Jan Baan en Ad Nederlof over innovatie die dinsdag 7 februari op alhier verschijnt. De ict-ondernemers pur sang putten tijdens het gesprek uit hun ruime ervaring in de ict-industrie en trekken hun lessen uit het verleden naar het heden.

Baan gaat in op de maatschappelijke waarde van ict-innovaties. Nederlof valt zijn gesprekspartner bij: ‘We zitten nu in het midden van een digitale revolutie die de kernactiviteiten van bedrijven kan veranderen.’ En de heren kraken kritische noten: ‘Veel managers van grote bedrijven leven nog in het papieren tijdperk, ze onderschatten de mogelijkheden van ict’, aldus Nederlof. Baan bespreekt hoe analyse van data in bedrijfssoftware bedrijfsmodellen op zijn kop zet.

De hele aflevering is zien vanaf komende dinsdag te zien op Computable.nl.

Aankondiging Computable Café #4 Innovatie

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7466625). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.