Managed hosting door True

Picnic-cto Gebler spreekt tijdens TBX in Jaarbeurs

Event | TBX 2022

 

Daniel Gebler

Picnic-cto Daniel Gebler komt donderdag a.s. naar TBX in de Jaarbeurs. Tijdens dat evenement over de impact van ict op de bedrijfsvoering presenteert de cto van de online-supermarktketen zijn visie over de business als aanjager van technologische innovatie.

De keynote draagt de titel ‘De business vormt het vliegwiel voor technologische innovatie’ en handelt over nieuwe en bestaande bedrijfsmodellen die ontstaan door de samensmelting van bedrijfsvoering en technologie. Gebler is cto van één van de snelst groeiende online-supermarkten ter wereld. Daarvoor was hij bij aanbieder van multi-channel-applicaties Fredhopper verantwoordelijk voor de product- en technologieroadmap, en leidde hij engineeringteams in Amsterdam en Sofia.

Eerder vertelde Gebler aan Computable hoe Picnic een succes werd in een land met de hoogste supermarktdichtheid van de wereld. Het bedrijf veroverde een plek in de markt door zich niet als supermarkt maar innovatief techbedrijf te positioneren.

Data-analyse van transactiegegevens, een app en klantfeedback spelen daarin een cruciale rol. De van oorsprong Duitse ict-expert deelde in genoemd interview ook welke tools voor data-analyse Picnic gebruikt.

Programma

Registreer nu voor een gratis ticket voor TBX op woensdag 2 en donderdag 3 november in de Jaarbeurs in Utrecht. Bekijk het programma en bezoek één van de sessies.

Picnic-ceo Daniel Gebler spreekt donderdag van 10:30 tot 10:50 uur op het hoofdpodium op de beursvloer van TBX.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7428761). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.