Managed hosting door True

Slechts 13 ict-bedrijven in KVK Innovatie Top 100

 

Top 100

Noord-Holland is met 26 bedrijven het best vertegenwoordigd in de KVK Innovatie Top 100 die de Kamer van Koophandel voor de 17e keer samenstelde. Noord-Brabant met 21 bedrijven en Utrecht en Zuid-Holland, allebei met 14 bedrijven, waren de runners-up. Opvallend is dat de ict-sector met slechts 13 bedrijven in deze Top 100 staat.

3rdRisk, Camenai, Conversation24, Hadrian Security, Joinseven, Neurolytics, Praegus, Quant Base, Synons, Senseglove, Surelock, Tenderapp en TestCompass vertegenwoordigen de ict-sector in de Innovatie Top 100 2022 van de KVK.

Innovatiefste mkb'er

Op 30 november maakt een jury onder voorzitterschap van Ruud Koornstra, oprichter van groene investeerder Tendris, de exacte notering van elk bedrijf in de Top 100 bekend. Dan is ook duidelijk welk bedrijf de nummer 1-positie overneemt van het Gelderse Grown.bio en zich een jaar lang het innovatiefste mkb-bedrijf van Nederland mag noemen.

Meer dan de helft van de bedrijven uit de lijst heeft maximaal tien mensen in dienst. Er zijn 25 startups. Het oudste bedrijf in de lijst, JOZ uit Westwoud, bestaat ruim zeventig jaar. Panels van innovatie-experts maakten de selectie uit bijna 350 inzendingen voor een notering in de jaarlijkse KVK Innovatie Top 100. Alle nominaties zijn beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid, gerealiseerde omzet en groeipotentie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7420815). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij KVK

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.