Managed hosting door True

Serge Lupas nieuwe baas van Cyclomedia

 

Serge Lupas.

Serge Lupas treedt per 1 oktober aan als algemeen directeur van Cyclomedia. Met hem heeft het bedrijf uit Zaltbommel de opvolger van Frank Pauli (63), die negen jaar aan het roer stond. Pauli voegt zich bij raad van commissarissen van de aanbieder en verwerker van data en digitale panoramafoto's van de openbare ruimte.

De 55-jarige Serge Lupas werkte eerder bij informatiedienstverleners, zoals Kantar Media en Tiscali, en de adviesbureaus AlixPartners en McKinsey. Hij krijgt als taak het verder ontwikkelen van technologische producten en diensten en het realiseren van het groeipotentieel van een bedrijf, onder andere op het vlak van digital twins en metaverse-toepassingen.

Cyclomedia kondigde recent aan dat het zijn data toegankelijker gaat maken voor kleine en middelgrote bedrijven. Met een compactere softwarevariant van de eigen webapplicatie, Street Smart Go, kunnen dan bijvoorbeeld mkb'ers uit de bouw- en de vastgoedsector hun voorbereidend werk vanuit huis of kantoor doen.

Bij de ruim dertig jaar oude leverancier van nauwkeurige 360-gradenomgevingsvisualisaties en data-inzichten, ook wel digital reality genoemd, stapte in 2019 het Britse fonds Volpi Capital in om de internationale ambities te verwezenlijken. Dat jaar kocht Cyclomedia het Amerikaanse Floating Point FX, actief op het gebied van 3d-visualisaties.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7416325). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures Digital Innovation

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.