Managed hosting door True

Migratiespecialist Asysco gaat naar Avanade

 

Asysco uit Coevorden, specialist in migratie van legacy-mainframe-applicaties, komt in handen van Avanade, integrator van Microsoft-oplossingen. Financiële details rond de overname zijn niet bekendgemaakt.

Avanade werd opgericht in 2000 door consultant Accenture en Microsoft, maar is grotendeels in het bezit van eerstgenoemde. Het bedrijf plaatst Asysco in het Avanade Azure Center of Excellence, dat organisaties helpt bij het moderniseren van mainframes en de overstap naar een modern cloud-platform. 

Asysco is gespecialiseerd in het migreren van Unisys- en IBM-mainframes naar een open Microsoft.Net-platform. Het bedrijf profiteert van een toenemende vraag naar het overzetten van legacy-Cobol-omgevingen naar een Microsoft cloudomgeving. Asysco doet met name migraties van klanten in Europa en Noord-Amerika (waar het ook een vestiging heeft in Peachtree City, Georgia).    

Het bedrijf is sinds 1978 actief met het moderniseren van Cobol-omgevingen. Asysco werkt daarbij met grote integratiepartners als Fujitsu en TCS. Het bedrijf bedient met name financiële instellingen en overheidsorganisaties. In Nederland staan onder meer Aegon, De Lage Landen, De Friesland Zorgverzekeraar en Vivat op de conduitestaat.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7369564). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.