Managed hosting door True

Future Lab kloppend innovatie-hart op Cybersec Europe

 

Het Future Lab tijdens een editie van wat toen nog InfoSecurity heette en de voorloper was van CyberSec Europe.

Het Future Lab op de beurs Cybersec Europe, die plaatsvindt op 11 en 12 mei in Brussels Expo, zal twee dagen garant staan voor pitches en ervaringen rond innovatie en technologie. Geena Lisa is er gastvrouw.

Alles komt aan bod in het Future Lab op CyberSec Europe, de opvolger van InfoSecurity. Van digitale transformatie en security-awareness tot machine learning en cybersecurity-innovatie. Bedrijven die gedurende twee dagen in het Future Lab hun ervaringen zullen delen zijn Humain.ai, Dotdash.ai, Citymesh, Sweepatic, Cumul.io, GIM, Sinch/Chatlayer, Jimber, OTIV en Cake.

Experts brengen er, op woensdag 11 mei, ook een korte presentatie (of pitch) van vijftien minuten. Hieronder (en in volgorde van verschijning): Mathias Fransen (Roborana) voor digitale transformatie & automatisatie, Vincent Naessens (KU Leuven) voor het thema security awareness en Arne Vandendorpe (van ML6) voor het thema machine learning & data-intelligentie & ai. Na de pauze verwelkomen we Danielle Jacobs van Beltug over het thema Europese cybersecurity en Jo van Bulck (imec-DistriNet lab at KU Leuven) voor cybersecurity-innovatie.

Op 12 mei staan in het podium van het Future Lab de Computable Awards op het programma. Zij stellen zich de hele donderdag voor. Om 16.00 uur worden de awards uitgereikt door Prins Laurent. ‘We hebben in het Future Lab voor deze twee dagen een erg mooi programma samengesteld. Heel veel domeinen in innovatie en technologie komen aan bod’, stelt William Visterin, hoofdredacteur van Computable België, die ook zelf van de partij zal zijn gedurende de twee dagen.

Future Lab gratis bezoeken (of prijsuitreiking bijwonen)?

Computable maakt zijn winnaars van de Computable Awards 2022 bekend tijdens de vakbeurs Cybersec Europe. Tijdens dit event, dat op woensdag 11 mei en donderdag 12 mei plaatsvindt, worden de laatste it-nieuwigheden en -ontwikkelingen voorgesteld. Dat alles binnen het thema van de beurs: building a secure future. Deze rode draad wordt belicht vanuit de hierboven genoemde subthema’s of tracks.

U kunt zich gratis registreren voor het event.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7348209). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.