Managed hosting door True

Zorgverzekeraar Menzis ruilt Centric in voor KPN

 

Na DNB neemt ook zorgverzekeraar Menzis afscheid van Centric als it-partner. De zorgverzekeraar kiest voor KPN om ‘puur inhoudelijke redenen'. De switch zou niets te maken hebben met de strapatsen van oprichter Gerard Sanderink of verminderde kwaliteit van de dienstverlening van Centric.

Dagblad Tubantia meldt dat Menzis na het aflopen van het vijfjarig contract met Centric een nieuw selectietraject startte. Daaruit kwam als KPN als beste partij naar voren, met het oog op 'nieuwe technologische ontwikkelingen waar de zorgverzekeraar op wil inspelen', aldus een woordvoerder van de zorgverzekeraar tegen de krant. Wat KPN beter of anders kan dan Centric wordt niet duidelijk.

Vorige week meldde Computable dat De Nederlandsche Bank (DNB) de optie om het lopende contract met Centric te verlengen, niet zou lichten. In plaats daarvan schrijft DNB een nieuwe tender uit. Niet duidelijk is waarom DNB niet kiest voor verlenging, wat doorgaans de usance is. De bank beweerde het maximale uit de markt te willen halen en ging niet in op de nodige commotie rond Centric en eigenaar Sanderink, die steeds meer het contact met de realiteit verliest. Maar vaststaat dat de bank daar niet van gediend is.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7329266). © Jaarbeurs IT Media.

8,3


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.