Managed hosting door True

Formule 1 sluit samenwerking met Lenovo

 

Lenovo is partner geworden voor het nieuwe seizoen 2022 van de Formule 1, de koningsklasse van de autosport. In de meerjarige overeenkomst met de Formule 1-raceorganisatie is afgesproken Lenovo-technologie te gebruiken voor fan- en uitzendtoepassingen.

De uitzendingen van de Formule 1-races, zowel via televisie als online, vergen veel datacapaciteit. Lenovo levert daarvoor hardware en high performance computing- en serveroplossingen voor broadcast-toepassingen, zowel voor de kantoororganisatie als tijdens races.

Daarnaast wil de Formule-organisatie nieuwe oplossingen om fans beter te bedienen. Lenovo denkt daarbij aan het gebruik van augmented en virtual reality om de F1-fans op een andere manier met de sport te verbinden.

In het kader van de samenwerking worden tevens tien studiebeurzen voor technici verleend. Dit maakt ook deel uit van de aankondiging eerder dit jaar dat de F1 tot 2025 initiatieven ondersteunt om ondervertegenwoordigde groepen betere kansen voor werkgelegenheid en onderwijs te creëren.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7328370). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.