Managed hosting door True

Digitaal bureau Bikkelhart sluit zich aan bij 4NG

 

Combinatie

4NG, een meerderheidsbelang van it-dienstverlener Conclusion, neemt digitaal bureau Bikkelhart over. Met de acquisitie van het Amsterdamse bureau, gespecialiseerd in digitale klantreizen, verbreedt 4NG het aanbod van digitale diensten. Volgens Ton Renes, directeur fusies en overnames, treedt zijn groep hierdoor toe tot de top van digitale bureaus in Nederland.

Bij eerdere overnames van bedrijven als Netvlies en Arlanet versterkte 4NG vooral zijn aanbod in de ‘achterkant’ van digitale processen. Bikkelhart helpt klanten met het optimaliseren van hun online-verkoop. De diensten variëren van digitale strategie, ux-onderzoek en ui/ux-design tot conversie-optimalisatie, marketing automation, leadgeneratie en copywriting. 

Het bedrijf kent zijn oorsprong in de financiële dienstverlening, voor 4NG een betrekkelijk nieuw gebied. Bikkelhart blijft volledig onder eigen vlag opereren. Met veertig werknemers erbij groeit 4NG uit tot een organisatie van 250 digitale specialisten.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7302645). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Conclusion
Vacatures Digital Innovation

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.