Managed hosting door True

Atos brengt Univé naar de hybride cloud

 

Univé heeft het contract met Atos voor het beheer van de it-infrastructuur met vijf jaar verlengd. Daarbij is overeengekomen dat de it-dienstverlener de verzekeraar helpt met de gang naar de hybride cloud. Verder blijft Atos verantwoordelijk voor de it-beveiliging, -compliance en ketenmanagementdiensten.

Atos werkt al sinds 2009 voor Univé samen en beheert de it-infrastructuur vanuit zijn datacenters. Deze infrastructuur vormt de ruggengraat van de processen van de coöperatie en zorgt er ook voor dat de ‘voorkant’ - zoals de website, polis-administratie en systemen om premies te berekenen - goed functioneren.

Deze dienstverlening wordt nu uitgebreid. Zo begeleidt Atos Univé de komende jaren bij de migratie naar een hybride cloud-architectuur. Doel ervan is het realiseren van een flexibelere it-omgeving waardoor nieuwe toepassingen sneller te implementeren zijn.  

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7201466). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.