Managed hosting door True

CES keert terug naar Las Vegas; IFA naar Berlijn

 

De Netherlands Tech Square op CES 2020. Foto: Diederik Toet

De CES, ‘s werelds grootste techshow, wil volgend jaar januari weer volledig in oude stijl terugkeren. Na de volledig virtuele show van 2021 keert het evenement terug naar de gokstad Las Vegas, al meer dan veertig jaar de thuishaven van de elektronicashow. De Europese tegenhanger IFA organiseert in september dit jaar ook weer een fysieke beurs.

Een ‘normale’ fysieke beurs bevalt de organisatoren toch het beste. Wel zullen sommige conferenties ook online worden uitgezonden. Met virtuele sessies kan een publiek worden bereikt dat normaliter niet naar Las Vegas reist. 

Volgens de Consumer Technology Association (CTA) hebben vooraanstaande techbedrijven als Amazon, AMD, AT&T, Dell, Google, Hyundai, IBM, Intel, Lenovo, LG, Panasonic, Qualcomm, Samsung en Sony hun komst bevestigd.

Ook de IFA, Europa’s grootste beurs voor elektronica, keert aanstaande september weer in fysieke vorm terug naar Berlijn. Net als de CES wordt dit een hybride evenement dat ook vanuit de huiskamer is te volgen. Beide organisatoren hebben inmiddels de nodige ervaringen opgedaan met het houden van online beurzen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7174962). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.