Managed hosting door True

Hitachi versterkt Lumada met GlobalLogic

 

Armpje drukken

Hitachi neemt GlobalLogic over, een Amerikaanse aanbieder van technologieën om gegevens vast te leggen en ontwerpen te maken in een gedigitaliseerde omgeving. Het Japanse concern wil daarmee het Lumada-ecosysteem versterken.

Onder die paraplu heeft Hitachi een serie oplossingen samengebracht die helpen de digitale transformatie van maatschappelijke infrastructuur zoals spoorwegen, energie en gezondheidszorg te versnellen. Hitachi Vantara, een Amerikaanse dochter van Hitachi, is een belangrijke motor achter Lumada. De acquisitie moet meer synergie brengen tussen Hitachi's vijf hoofdactiviteiten: it, energie, industrie, mobiliteit en 'smart life'.

GlobalLogic is een vooraanstaande speler in de snel groeiende markt voor digital engineering. Digitale engineering is de 'kunst' van het creëren, vastleggen en integreren van gegevens met behulp van digitale vaardigheden. Van tekeningen tot simulaties en 3d-modellen, ingenieurs gebruiken steeds vaker geavanceerde technologieën om gegevens vast te leggen en ontwerpen te maken in een gedigitaliseerde omgeving. GlobalLogic met hoofdkantoor in Silicon Valley heeft 20.000 werknemers in veertien landen waaronder Duitsland, Polen en Israël. Onlangs werd nog het Duitse Meelogic Consulting overgenomen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7163413). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.