Managed hosting door True

Betaalspecialist Stripe in zee met Salesforce

 

Puzzel

Stripe heeft een samenwerkingsovereenkomst getekend met Salesforce. Hiermee treedt de crm-gigant toe tot de ondernemingen die een beroep doen op Stripe voor aanpasbare en schaalbare betalingsoplossingen. Stripe rekent inmiddels veertig bedrijven die jaarlijks meer dan een miljard dollar verwerken tot zijn klanten.

De overeenkomst houdt in dat Stripe betalingen zal faciliteren in Salesforce zijn Commerce Cloud, een e-commerce-oplossing. Dat is een onderdeel van het nieuwe Digital 360-platform van Salesforce, een internetsuite die de meeste grote Salesforce-producten combineert onder een dak. Commerce Cloud werkt via mobiele apparaten, sociale netwerken, websites en fysieke winkels. Salesforce noemt de korte time-to-market, hoge conversie, soepele betaalervaringen en ingebouwde fraudebescherming als belangrijkste troeven.

‘Snelheid, conversie en personalisering vormen de sleutel tot succesvolle digitale handel’, zegt Adam Blitzer, executive vice president en algemeen directeur van de Digital-divisie van Salesforce. ‘Onze samenwerking met Stripe biedt klanten deze drie kwaliteiten. We geven hun conversiepercentages een boost met de snelle en eenvoudige betaalervaring van onze kant-en-klare betalingsoplossing op het e-commerceplatform Salesforce Commerce Cloud.’

Stripe heeft dit jaar ook al soortgelijke overeenkomsten afgesloten met videobelplatform Zoom en met Slack, de collaboratiesoftware voor bedrijven.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7063646). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.