Managed hosting door True

CAD & Company Group onder paraplu van NTI Group

 

De Deense NTI Group heeft zijn aanwezigheid in Europa versterkt door een fusie met het in Nederland gevestigde CAD & Company Group. De Autodesk Platinum-partner heeft daarmee 27 vestigingen in zes landen: Denemarken, Duitsland, IJsland, Noorwegen, Zweden en nu ook Nederland.

Steen Alexander, topman van NTI Group, ziet de toevoeging van de CAD & Company Group als een belangrijke stap om klanten door heel Europa te bedienen als een totaalleverancier in Europa. ‘CAD & Company is binnen de Benelux bekend om het innovatieve karakter en sterke positie op het gebied van building information modeling, 3d-ontwerpen en digitalisering. Zij ondersteunen en adviseren bij innovatie- en implementatieprocessen en het digitaliseren van bedrijven binnen de bouw, installatie, civiele techniek, infra en industrie.’ Juist daarom vindt Alexander deze fusie een duidelijke versterking voor het aanbod van de NTI Group binnen Europa.

Voor Rob Oud van CAD & Company, gelden ongeveer dezelfde drijfveren. De topman stelt vast dat CAD & Company in de afgelopen jaren jaarlijks met minimaal 25 procent is gegroeid, maar dat ook de klanten steeds groter worden. ‘Deze klanten werken steeds vaker niet in alleen in de Benelux maar door heel Europa. Willen wij deze klanten goed bedienen dan moeten wij ook in Europa aanwezig zijn.’

Te boek

CAD & Company staat nu te boek als NTI CAD & Company Group, maar blijft opererend onder de naam CAD & Company. Eerder dit jaar nam het Bricsys Nederland uit Weert over, een distributeur en leverancier van cad (computer aided design)-applicaties voor tal van markten.

De NTI Group geniet bekendheid als een full-serviceleverancier van oplossingen voor digitaal informatiemanagement voor bedrijven in de bouw, constructiebranche en industrie. Door de fusie telt de groep, goed voor een omzet van circa honderd miljoen euro, in totaal ruim 340 medewerkers.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6837915). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.