Managed hosting door True

Siemens versterkt zich met apm-expert PSE

 

Deal handen schudden overname

Siemens wil Process Systems Enterprise (PSE) overnemen, een Britse leverancier van advanced process modelling (apm)-software en -diensten. De software van PSE dient vaak als basis voor het digitaal ontwerpen van nieuwe producten in de procesindustrie. Het Duitse technologieconcern gaat de PSE-activiteiten integreren in de Process Automation Business Unit van de divisie Siemens Digital Industries.

Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt. Naar verwachting wordt de acquisitie in het vierde kwartaal van dit jaar afgerond. Bij PSE werken 160 man.

Siemens en PSE zijn al twee jaar lang partners. De geavanceerde procesmodellen van PSE worden op grote schaal gebruikt in de chemische, petrochemische, farmaceutische en voedingsindustrie om het procesontwerp van innovaties te verbeteren.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6803481). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.