Managed hosting door True

The VR Room opent locatie in Amsterdam

 

The VR Room

Oud-Computable Awards-deelnemer The VR Room opent per 1 september 2019 een nieuwe vestiging. Na een locatie in Utrecht heeft het nu ook een vestiging in Amsterdam Sloterdijk. Het pand heeft een oppervlakte van vierhonderd vierkante meter. Ven Amsterdam heeft nu met virtual reality een nieuwe vorm van entertainment erbij. Het complex biedt binnenkort virtual reality (vr)-experiences via The VR Room aan.

The VR Room claimt als eerste in Nederland virtual reality aan te bieden en combineert dat onder andere met entertainment. De nieuwe vestiging in de hoofdstad biedt een aanbod aan experiences, drie tegen drie vr-lasergamen, Assassin’s Creed vr escaperooms (in samenwerking met Ubisoft) en full motion racing simulatoren.

‘Het doel van The VR Room is altijd geweest om hoogwaardige virtual reality toegankelijk te maken voor iedereen’, zegt Ivana Stavasius, vestigingsmanager Amsterdam. ‘Met deze prachtige vestiging hebben we dat voor elkaar gekregen. Ik kijk er naar uit om dit met het grote publiek te delen.’

The VR Room deed in 2017 als startup mee aan de Computable Awards. Het doorstond glansrijk twee beoordelingsronden en eindigde uiteindelijk als vijfde. Toenmalig jurylid Frank Willems omschreef The VR Room toen al als ‘een aanbieder van virtuele technologie die nog nooit zo dichtbij is geweest’.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6777465). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.