Managed hosting door True

Creative Ict is Magento Business Partner

 

E-commerce

E-commercebedrijf Magento benoemt Creative Ict uit Enschede tot Magento Business Partner. De onderneming is hiermee één van de zeventien Magento-partners in Nederland.

Creative Ict biedt onder andere Magento-oplossingen met behulp van het Magento Open Source-pakket. Hiervoor hebben zij naar eigen zeggen een speciaal framework ontwikkeld, genaamd StoreFrame.

Het bedrijf is sinds 2010 actief als Magento-specialist. Het bedrijf werkt ook met Symfony en pim/erp-integraties.

‘We zijn blij met het partnership met Magento. Samen kunnen we de kracht van het platform nog beter naar elke organisatie binnen Oost-Nederland en Twente brengen,’ aldus Bas Janssen, ceo van Creative Ict.

Opensource

Magento beschikt over een vooraanstaand opensourcepakket, waar de meerderheid van de Magento-gebruikers voor opteren. Volgens de website telt het bedrijf ruim twintigduizend bedrijven wereldwijd als klant.

Hoewel het bedrijf enkele grote namen heeft als klant, zoals Coca-Cola en Canon, richtte het platform zich vooral op kleinere ondernemingen. Ook in België en Nederland draaien veel kleinere webwinkels op software van Magento.

Vorig jaar kocht Adobe Magento voor 1,7 miljard dollar om met concurrenten als Salesforce, SAP en Oracle de strijd om online-winkelen aan te gaan. Magento was eerde eigendom van eBay.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6662263). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.