Managed hosting door True

Fujitsu en SSH.com maken wachtwoord overbodig

 

Fujitsu heeft een oplossing klaar waardoor werknemers niet langer meerdere wachtwoorden moeten onthouden om toegang te krijgen tot lokale- en cloudservices. Daarvoor heeft het de zogeheten Privx Cloud Access Gateway van SSH.com geïntegreerd met zijn Identity-as-a-Service (IDaaS) oplossing. Hierdoor kunnen inloggegevens naar eigen zeggen eenvoudig en veilig beheerd worden.

Privx van SSH.com is geïntegreerd met Fujitsu IDaaS en is een 'keyless' on-demand oplossing om wachtwoorden overbodig te maken. De partijen claimen dat deze cloudgebaseerde oplossing het probleem van beveiligingsinbreuken van zowel opzettelijke als onopzettelijke insiderbedreigingen oplost door niet-beheerde sleutels te verwijderen en door wachtwoorden van SysAdmin toegang te ontzeggen tot cloud- en serveromgevingen.

Deze oplossing beheert dynamische, op rollen gebaseerde, on-demand SSH-certificaten en maakt zo naar eigen zeggen het rouleren van wachtwoorden en het gebruik van wachtwoordkluizen overbodig. Ondernemingen kunnen profiteren van kostenbesparingen doordat ze minder tijd kwijt zijn aan het zoeken naar - of vernieuwen van- verloren of zoekgeraakte wachtwoorden.

Fujitsu Identity-as-a-Service met Privx is direct beschikbaar voor klanten in Europa, het Midden-Oosten, India en Afrika. De prijzen variëren afhankelijk van het land en de configuratie.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6498749). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Dit artikel is nog niet vrijgegeven voor publicatie.

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.