Managed hosting door True

Dell Technologies in zee met renstal McLaren

 

De legendarische automobiel- en racegrootheid McLaren gaat een langdurig partnership aan met Dell Technologies. Alle merken uit de Dell-stal, waar onder Dell, VMWare en RSA, zullen technologische expertise aan de McLaren-groep ter beschikking stellen.

De eerste stap van de samenwerking is al concreet: de McLaren Technology Group heeft onlangs de eerste fase van de it-transformatie naar een hybride cloud-aanpak afgesloten. Het maakt nu gebruik van een aantal moderne, flexibele, geautomatiseerde datacenters op basis van 'compute, storage en infrastructuur-beheersoftware' van Dell EMC. 

Dell zal verder een rol spelen in alle geledingen van McLaren’s dagelijkse operaties, inclusief ondersteuning voor het ontwerp en de productie, trackside operations, telemetrie, veiligheidssystemen, opslag, e-sports en simulatie, fan engagement en het optimaliseren van de ervaring voor bezoekers. McLaren en Dell zijn van plan om later ook samen te werken op het gebied van beveiligings-, cloud-, digital- en workplace-transformatietechnologie.

‘De overeenkomst gaat verder dan het traditionele sponsorship-model’, zegt directeur Zak Brown van McLaren Technology Group. ‘Beide organisaties lijken erg op elkaar. We worden allebei gedreven door technologische innovatie en we geloven in datagedreven technologie. Formule 1 is een prestatiegerichte omgeving en dankzij het partnership met Dell beschikken we over mogelijkheden om in de gehele McLaren-organisatie op een hoger niveau te presteren.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6300173). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.