Managed hosting door True

Ingram Micro levert resellertool Skykick Backup

 

Een blijk in het kantoor van Ingram Micro

Ict-dienstverlener Ingram Micro neemt Skykick Backup op in het portfolio. Tevens wordt de SkyKick Accelerate Bundle, waarbij de reseller SkyKick Migration gratis krijgt bij bestelling van SkyKick Backup voor Office 365, toegevoegd aan de cloud marketplace. SkyKick biedt resellers een set van tools om de migratie, backup en het management van hun klanten te vereenvoudigen.

‘Met SkyKick Migration Suites kun je eenvoudig de data van je klanten migreren naar Office 365. Als je klanten al gebruik maken van Office 365, helpt SkyKick Cloud Backup bij het opslaan en beschermen van bedrijfsgegevens. Om vervolgens alle gebruikers en applicaties te beheren, maak je gebruik van de SkyKick Cloud Manager’, aldus salesmanager cloud Paul Hermans. ‘Skykick migreert je huidige omgeving naar Office 365’, vertelt hij. ‘Wat veel klanten niet weten is dat je zelf verantwoordelijk blijft voor de data die je daar opslaat of mails die je krijgt of verstuurt. Als je zekerheid wilt dat je bestanden altijd bewaard blijven of eenvoudig kunnen worden teruggehaald, biedt Skykick Backup daarvoor de oplossing.’

‘Naast het feit dat SkyKick nu ook wordt aangeboden in de Ingram Micro Marketplace wordt het vooral ook voor partners makkelijker en sneller gemaakt om de SkyKick technologie in te zetten bij Office365 migratie- en backup-trajecten. Hierdoor helpen we partners om efficiënter en winstgevender in de cloud te worden’, aldus Bram Schoordijk van SkyKick Benelux.

Channel Awards 2017

Ingram Micro is genomineerd voor de Channel Awards 2017 in de categorieën Sales Personality of the YearBroadliner of the YearValue Added Distributor of the Year en Best Reseller Distribution Program of the Year. 

Op 6 december maakt Channelweb de winnaars bekend tijdens een awardshow. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6256456). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.