Managed hosting door True

Technolution opent kantoor dichtbij Twents techtalent

 

Technolotion Deventer.

Technologie-integrator Technolution uit Gouda, opent een vestiging in Deventer. Vanuit die locatie wil het bedrijf opdrachtgevers in het Oosten van Nederland beter kunnen bedienen. Bovendien hoopt het bedrijf eenvoudiger nieuwe medewerkers aan te trekken uit die regio, bijvoorbeeld via technische hogescholen en de Technische Universiteit Twente.

Technolution opent op 2 januari 2018 de nieuwe vestiging in de Hanzestad. Op een etage van een bedrijvenverzamelgebouw bij het station van Deventer zijn tien werkplekken ingericht. Dat aantal wordt volgens het bedrijf later uitgebreid. 

De specialist in de integratie van software en elektronica licht toe dat een groot aantal van de klanten gevestigd is in het Oosten van Nederland. Voorbeelden zijn verschillende gemeenten, waaronder Deventer, netbeheerder Alliander, chemisch analist Malvern Panalytical en systeemintegrator Inter Visual Systems. 

'Deventer is een centrale plek in de regio. De afstand tot grotere steden als Zwolle, Enschede, Arnhem en Nijmegen is klein. De stad is uitstekend bereikbaar, zowel per auto als met het openbaar vervoer', schrijft het bedrijf in een toelichting. 

TU Twente

Ook speelt de nabijheid van verschillende hogescholen en de Technische Universiteit Twente mee in de zoektocht naar techtalent. Technolution werkt bijvoorbeeld samen met de TU Twente aan connected cruise control. Ook onderzoekt het bedrijf samen met studenten de mogelijkheden van autonome energiesystemen voor IoT.

Het in 1987 opgerichte bedrijf heeft naar eigen zeggen een gestage groei doorgemaakt naar de huidige tweehonderd medewerkers. In juni 2017 opende het bedrijf ook vestigingen in Denemarken en Zweden.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6254117). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.