Managed hosting door True

Apple en Accenture ontwikkelen iOS-oplossingen

 

Apple

Apple en Accenture gaan samen innovatieve zakelijke iOS-oplossingen ontwikkelingen. Die moeten bedrijven helpen nieuwe inkomstenstromen te genereren, de productiviteit verhogen, de klantenervaringen te verbeteren en de kosten te verlagen.

Accenture zet een speciale iOS-praktijk op binnen Accenture Digital Studios op verschillende locaties wereldwijd. Experts van Apple worden bij deze teams gedetacheerd. Het duo zal nieuwe tools en diensten ontwikkelen waarmee bedrijven met behulp van de iPhone en iPad hun klanten anders kunnen benaderen. De experts zijn ontwerpers die naar het visuele aspect en het ervaringsaspect kijken, programmeurs, data-architecten en -wetenschappers en hardware- en softwareontwerpers.

Concreet wordt gedacht aan bijvoorbeeld nieuwe ecosysteemdiensten waarmee backend-systemen van klanten probleemloos met iOS kunnen worden geïntegreerd. Accenture kan daarbij diensten aanbieden op basis van systeemintegratie met bijvoorbeeld SAP en Cisco die Apple in iOS heeft ingebouwd. Ook zetten de twee bedrijven in op speciale diensten voor het Internet of Things die gebruikmaken van nieuwe tools, sjablonen en op maat gemaakte code, zodat bedrijven in hun iOS-apps beter van IoT-platforms kunnen profiteren en hun medewerkers nieuwe mogelijkheden krijgen. Ook migratiediensten waarmee klanten snel en gemakkelijk hun bestaande applicaties en gegevens kunnen overzetten naar moderne iOS-apps, staan op de agenda.

‘Sinds iPhone tien jaar geleden op de markt kwam, en daarna iPad, heeft Apple veel betekend voor de manier waarop bedrijven functioneren, maar we denken dat er nog veel meer mogelijk is met onze producten’, zegt Tim Cook, ceo van Apple. ‘Apple en Accenture zijn allebei toonaangevend als het gaat om het creëren van geweldige gebruikerservaringen. Samen kunnen we het werk van bedrijven werkelijk moderniseren, door middel van fantastische oplossingen die de mogelijkheden van Apple-producten optimaal benutten.’
Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6189665). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.