Managed hosting door True

Prianto is distributiepartner Quest software

 

Digitale transformatie

De Rotterdamse distributeur Prianto voegt de oplossingen van Quest Software toe aan het portfolio. Het bedrijf wil hiermee bedrijfsinnovatie en digitale transformatie bij eindklanten stimuleren.

Rashied Akrum, ceo bij Prianto vertelt: ‘Met de opwaartse trend van digitale transformatie wordt het ook voor onze partners belangrijker innovatieve maar robuuste oplossingen te bieden die deze transitie ondersteunen. Met Quest Software kunnen ze het it-beheer voor of bij hun klanten moderniseren, vereenvoudigen en tegelijkertijd de kosten ervan reduceren. Hierdoor krijgt de eindklant de tijd en ruimte om in bedrijfsinnovatie en digitale transformatie te investeren.’

Infrastructuur

Kerry Wright, distributiedirecteur EMEA Quest Software vult aan: ‘Prianto Benelux is voor ons de juiste distributiepartner met toevoegde waarde en kennis van de connected enterprise, cloud-as-a-service en digitale transformatie. Dit samengevoegd met de expertise van gespecialiseerde en value add resellers geeft onze eindklanten de zekerheid dat ze een hoogwaardige infrastructuur krijgen, waarmee zij tijd en kosten besparen op hun fysieke, virtuele en cloud-omgevingen.’

Het nieuws over de toevoeging van Quest aan het portfolio, volgt kort op het bericht dat de Rotterdamse distributeur opnieuw in zee gaat met Flexera Software.

Quest Software levert enterprise management-oplossingen die als doel hebben de prestaties van applicaties, databases en infrastructuur te verbeteren. De onderneming is opgericht in 1987 en gevestigd in Californië.

Prianto is in een Rotterdam gevestigde value-added bedrijf en heeft vijf medewerkers in dienst. Het is onderdeel van de Duitse Prianto Group, maar zegt volledig zelfstandig te opereren met een eigen strategie. Het Nederlandse bedrijf staat onder leiding van Rashied Akrum (ceo) en Carina Rozendaal (coo).

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6167536). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.