Managed hosting door True

Main helpt Worldmeetings bij uitkoop managers

 

Het management van Worldmeetings, bestaande uit Bob Pieterson, Inge van Rooij, Hans de Lange en Jeannette Winters, heeft een management-buy-out (mbo) gerealiseerd. Main Corporate Finance heeft de uitkoop begeleid en de financiering gearrangeerd. Worldmeetings exploiteert een zelf ontwikkeld online-platform, waarmee eenvoudig vergaderlocaties, congreszalen, trainingsruimtes en hotelkamers zijn te boeken.

De bancaire financiering is verstrekt door Rabobank. De transactie is mede gefinancierd met een mezzanine (achtergestelde) lening van Main Mezzanine Capital.

Worldmeetings exploiteert een zelf ontwikkeld online-platform, waarmee vergaderlocaties, congreszalen, trainingsruimtes en hotelkamers in de Benelux zijn te reserveren. Het bedrijf is in 1991 opgericht (onder de naam Hotel Contact) en telt circa veertig medewerkers. Klanten zijn onder andere KPN, ABN Amro, UWV en ministeries.

Worldmeetings realiseert een winstgevende omzet van zo'n 3,5 miljoen euro. De ambitie van het management is om internationaal verder te groeien.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5990705). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.