Managed hosting door True

PCI Nederland lijft Bouman KantoorTotaal in

 

samenwerking

Digitale werkplekspecialist PCI Nederland heeft Bouman KantoorTotaal overgenomen. Met de overname groeit PCI naar driehonderd medewerkers en 25.000 machines. Bouman KantoorTotaal zal in elk geval gedurende 2017 nog onder eigen naam blijven opereren. De veertig werknemers gaan over naar PCI. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Bouman KantoorTotaal is een totaalspecialist op het gebied van kantoorartikelen, kantoor- en projectmeubilair, kantoorapparatuur en documentsystemen, facilitaire producten en relatiegeschenken voor kantoren, scholen en instellingen. Het bedrijf heeft shops en showrooms in Goes, Middelharnis, Roosendaal, Terneuzen, Veenendaal en Vlissingen. 

Overnames

‘De diensten en expertise van Bouman vormen een mooie aanvulling op ons eigen portfolio’, zegt Bas Kamphuis, eigenaar PCI Nederland. De overname volgt op recente overnames van PCI van onder meer CB Groep (2017), Dantuma (2015) en Leferink Document Works (2016). ‘We worden niet alleen groter, maar groeien ook in de breedte’, stelt Kamphuis. ‘Waar we oorspronkelijk voornamelijk printers bij klanten plaatsten, bieden we nu een combinatie van cloud, werkplekautomatisering, documentmanagement en printoplossingen.’ PCI Holding kwam zelf eind 2016 in handen van ABN Amro. De opbrengsten uit dat meerderheidsaandeel worden aangewend om uit te breiden. De overname van Bouman KantoorTotaal is hierbij, na de overname van CB Groep, de tweede stap. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5977948). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.