Managed hosting door True

ICT2017 strikt Tesla-baas als keynote-spreker

 

Tesla Model S

Autofabrikant Tesla verzorgt tijdens het ICT2017-congres in Nieuwegein de afsluitende keynote. Kim Liebregts, country manager Benelux, vertelt over het internationale succes van het bedrijf. Dit succes komt volgens haar door de focus op innovatie.

Tesla is naar eigen zeggen niet zomaar een autofabrikant, maar een technologie- en design-bedrijf met een focus op energie-innovatie. Het schrijft zijn (internationale) succes toe aan ‘briljante innovaties’, die meerdere prijzen hebben opgeleverd.

Kim Liebregts, country manager Benelux van Tesla, introduceert de wereld van Tesla tijdens haar keynote. Liebregts vertelt hoe Tesla internationaal succes heeft bereikt en dat doorzet. Volgens haar bestaat de mogelijkheid om echt te vernieuwen, zolang je dit maar wilt.

ICT2017

ICT2017 wordt georganiseerd door brancheorganisatie ICTWaarborg. Bezoekers worden geïnformeerd over de ontwikkelingen voor het komende jaar op gebied van ict-trends, succesvol ondernemerschap en juridische zaken. Het congres vindt plaats op donderdag 8 september 2016 in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5782193). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.