Managed hosting door True

Oracle in DataGrid-platform

 

Oracle sluit zich aan bij het CERN openlab voor DataGrid toepassingen, om gezamenlijk nieuwe grid computing technologieën te ontwikkelen.

Binnen het CERN openlab werken CERN onderzoekers en bedrijven zoals Oracle samen, om vooruitstrevende oplossingen te ontwikkelen voor de data grids van de toekomst. Het CERN openlab voor DataGrid toepassingen, waaraan onder meer Enterasys Networks, HP, IBM en Intel verbonden zijn, gaat prototype toepassingen bouwen en testen om de productiviteit en functionaliteit van dergelijke toepassingen te vergroten. In deze samenwerking ligt het accent op een gemeenschappelijk ontwikkelingsprogramma voor data-intensieve grid computing, gebaseerd op open standaarden. Oracle zal de komende drie jaar 1,5 miljoen Euro steken in materiaal en de sponsoring van jonge onderzoekers, die Oracle Database 10g gaan testen in CERN’s omgeving.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/95977). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.