Managed hosting door True

Ordina wil Java/J2EE-specialist Solidium overnemen

 

Vandaag heeft Ordina een intentieverklaring getekend voor de overname van het volledige aandelenkapitaal in Solidium.

Solidium heeft circa 180 medewerkers in dienst en is gespecialiseerd in softwareontwikkeling in Java/J2EE. In 2005 zal Solidium naar verwachting een omzet van circa EUR 18 miljoen realiseren. Solidium realiseert een belangrijk deel van haar omzet in de financiële wereld.
Ronald Kasteel, CEO van Ordina: 'De voorgenomen overname van Solidium past uitstekend in onze acquisitiestrategie. Solidium heeft een sterk specialistisch profiel. Met Solidium en het Java-development center van Ordina kunnen we projecten die steeds groter en complexer worden uitstekend aan. Daarnaast draagt Solidium bij aan een verdere versterking van onze positie in de Finance-markt.'
Anton Greve, algemeen directeur Solidium: 'Wij zien in de markt dat klanten onze kwaliteit en onze focus erg waarderen. Voor onze klanten en die van Ordina betekent de aansluiting van Solidium bij Ordina een verbreding en verdieping van ons specialisme. Voor onze medewerkers biedt de overname een aanzienlijke verbreding van hun loopbaanperspectieven en vergroting van het collegiaal klankbord met betrekking tot hun specialisme. De keuze om ons aan te sluiten bij Ordina is dus een logische stap”.
Beide partijen streven ernaar de transactie eind oktober af te wikkelen. De koopsom voor Solidium zal volledig in contanten worden voldaan. Een deel van de koopsom is gebaseerd op een earn out regeling die afhankelijk is
van het resultaat van Solidium in 2005.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/814305). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.