Managed hosting door True

Linkit lijft Zuid-Afrikaanse OutSystems-partner in

 

Pretoria Zuid-Afrika

Pretoria, Zuid-Afrika.

De Utrechtse ict-dienstverlener Linkit slaat zijn vleugels uit naar Zuid-Afrika. Daar neemt de onderneming het adviesbedrijf ITProsper over. Dit verzorgt implementaties van het low-code-platform OutSystems. De internationale acquisitie is bedoeld als capaciteitsuitbreiding voor klanten van Linkit.

De activiteiten van ITProsper worden ondergebracht bij Linkitsystems, het internationale label van het Utrechtse bedrijf. Linkitsystems bestaat sinds 2019. Toen opende Linkit een vestiging in Düsseldorf om Duitse klanten te bedienen en lokale Outsystems- en Mendix-experts op te leiden.

Het idee is om meerdere internationale vestigingen op te zetten, vertelt Ronald Schrijver, chief people officer bij Linkit. 'Op de lange termijn is het opzetten van internationale hubs een belangrijk onderdeel van onze strategie om te blijven groeien met it-talent. Het helpt ons om zowel nieuwe markten te verkennen, als een lokale impact te maken. Dat is vooral het geval voor onze nieuwe Zuid-Afrikaanse hub.'

ITProsper is gevestigd in Pretoria, de hoofdstad van Zuid-Afrika. Er werken veertien mensen bij deze Outsystems-partner. De consultants werken op afstand aan zowel lokale als Europese it-projecten. Volgens ITProsper-oprichter Vonnelize Haupt sluiten de bedrijfscultuur en de visie van Linkit nauw aan bij die van haar bedrijf. Linkit-directeur Schrijver verwacht dat de integratie van het Zuid-Afrikaanse bedrijf 'minstens hetzelfde resultaat' oplevert als de integratie van de vestiging in Düsseldorf.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7416760). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.