Managed hosting door True

Green Park slaat weer toe op softwaretesting-markt

 

Green Park Investment Partners stapt aan boord bij de testspecialisten Squerist en Ptwee. In 2019 investeerder de Gentse investeringsmaatschappij al in branchegenoot Bartosz. De drie bedrijven blijven zelfstandig opereren en zullen daarnaast op een aantal terreinen samenwerken.

Squerist, actief op het snijvlak van softwaretesten en business transformation, werkt vanuit kantoren in Veenendaal, Amsterdam en Maastricht. Ptwee is een testdienstverlener met een focus op bedrijven die gebruik maken van bedrijfssoftware zoals SAP en Salesforce. Bartosz uit Veenendaal legt zich toe op software- en applicatietests en testmanagement.

Volgens Green Park worden de drie partijen niet geïntegreerd maar draait het om kruisbestuiving. Ze kunnen elkaar aanvullen bij aanbestedingen of in de opleiding van werknemers. Ook is het idee om samen op trekken tijdens commerciële trajecten. 'Met deze stap creëren de drie partijen meer mogelijkheden voor hun eigen medewerkers en meer kansen voor hun klanten, terwijl ze hun volledige onafhankelijkheid behouden', aldus de investeringsmaatschappij.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7412016). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.