Managed hosting door True

Ordina Belgium levert software testing aan Tricentis

 

Ordina Belgium

Ordina gaat de kwaliteitsbewakingsoplossingen van Tricentis leveren in België en Luxemburg. Ordina Belgium tekende een reseller-overeenkomst voor het volledige gamma aan software testing-oplossingen van Tricentis. Momenteel implementeert Ordina producten van Tricentis bij een farmabedrijf in België.

Ordina Belgium voegt Tricentis toe aan het Test Advisory Team. De oplossingen zijn vooral geselecteerd vanwege hun 'cloudgereedheid', de gebruikersvriendelijkheid van de interface en de integratie tussen de verschillende producten voor testmanagement, testautomatisering en validatie. Ook integreren ze goed met Jira en andere api’s.

Momenteel implementeert Ordina Belgium bij een farmabedrijf de testmanagementoplossing QTest van Tricentis. Binnen QTest wordt een bibliotheek gemaakt van alle applicaties en changes waarvan de kwaliteit gecontroleerd moet worden. Net als op alle projecten werkt Ordina daar met een op maat van de klant samengesteld multidisciplinair highperformanceteam.

SAP S/4Hana

"Alles laten valideren door zowel auditors als de businessmensen van het bedrijf zelf"

Ordina Belgium ziet opportuniteiten in de life science-markt. ‘In deze sector moeten alle changes gevalideerd worden, en moeten ze GxP-compliant (stelsel van kwaliteitssystemen - red.) zijn’, zegt Jo Bries, businessdirector Requirements & Testing-afdeling binnen Ordina Belgium. ‘Daarom heb je een tool nodig die alles kan laten valideren door zowel auditors als de businessmensen van het bedrijf zelf. QTest versnelt het validatieproces, zodat nieuwe producten sneller in de markt zij te zetten. Bovendien zorgt QTest voor elektronische handtekeningen.’

Ordina Belgium verwacht ook veel van de nauwe integratie van Tricentis met SAP, vooral nu zoveel bedrijven hun migratie plannen naar S/4Hana.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7404992). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.