Managed hosting door True

NOM ondersteunt generatiewisseling bij Get There

 

Stokje doorgeven

De NOM (Noordelijke Ontwikkelingsmaatschappij) treedt toe als aandeelhouder van Get There. Deze Noord-Nederlandse investeerder ondersteunt de wisseling van de wacht bij deze automatiseerder uit Leek. Daar dragen de drie oprichters na tweeëntwintig jaar het stokje over aan een nieuwe directie.

Get There, opgericht in 1999, bedient de Noord- Nederlandse markt met ict-dienstverlening, waaronder maatwerksoftware en data-oplossingen. Bij het bedrijf werken ruim honderd man. Belangrijke opdrachtgevers zijn uitvoeringsorganisaties als het CJIB, DUO en RDW. De drie oprichters/directieleden van Get There, Auke van der Meulen, Durk Valk en Eric Martens, vinden het na ruim twintig jaar tijd worden voor een nieuwe wind. Zij hebben het aandeelhouderschap overgedragen aan een jongere generatie die uit eigen gelederen komt.

Het nieuwe bestuur bestaat uit Nico Kluin (algemeen directeur; hij was commercieel directeur en al aandeelhouder sinds 2009), Niels van Bostelen (commercieel directeur) en Frank Hoving (technisch directeur). Van Bostelen en Hoving zijn mede-aandeelhouder geworden, net als investerings- en ontwikkelingsmaatschappij NOM die deze management buy-out mogelijk maakt. De NOM ondersteunt het nieuwe team vanuit haar ervaring als investeerder en noordelijke netwerkpartner.

‘Deze generatiewissel zorgt ervoor dat we de continuïteit van het bedrijf borgen’, vertelt directeur Kluin. ‘En dat we dus niet, zoals we bij andere ict-bedrijven regelmatig zien, door een grote partij worden overgenomen, opgeslokt en verkruimeld.'

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7257625). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.