Managed hosting door True

Vinci Energies koopt low-coder Gillz voor Axians

 

Het Franse Vinci Energies neemt low-code-specialist Gillz uit Alphen aan den Rijn over. Doel van de technisch dienstverlener is zijn ict-tak Axians extra te versterken met kennis van low-code-applicatie-ontwikkeling. Bij Gillz werkt een man of twintig; het bedrijf gaat verder onder de naam Axians.

Bij Gillz, opgericht in 2017, werken businessanalisten, online marketeers, projectmanagers en ontwikkelaars. Het bedrijf bedenkt en ontwikkelt bedrijfsapplicaties en apps voor web, iOS en Android. Met als technologiesmaken Mendix (low code), React Native (iOS, Android), Sharpspring (marketingautomatisering) en NestJs (als backend framework). Ook is het bedrijf een Microsoft-partner (Microsoft Power Apps).

'De kennis van Gillz sluit goed aan bij Axians waarbij data-integratie, analytics en iot al jaren onderdeel zijn van ons portfolio. Ruim 275 professionals werken aan slimme toepassingen in uiteenlopende sectoren,' zegt Axians-manager Edwin van Merriënboer. De ict-dienstverlener heeft al wel low-code-expertise in huis, onder meer van Outsystems.

De klantenkring van Gillz is gevarieerd. Het bedrijf heeft bijvoorbeeld gewerkt voor de rijksoverheid (ontwikkeling van de ambtenarenapp Elyze voor klussen binnen de overheid), winkelautomatiseerder Valk Solutions (een mobile app voor winkelpersoneel), Benu Apotheken (kennistoets-app) en bouwbedrijf Van Schie (apps om papieren processen te vervangen). Ook is Gillz onder meer vaste ontwikkelpartner van uitgeverij DPG.

Met Axians werkt Gillz al aan Appventure. Dit is een dienst om organisaties te helpen efficiënter te werken door de inzet van intuïtieve, intelligente apps.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7208625). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.