Managed hosting door True

App van NLX biedt archieffunctie Teams en Sharepoint

 

NLX Software heeft een product ontwikkeld om documenten uit Microsoft Teams en Sharepoint te archiveren in een standaard documentmanagementplatform van Alfresco. Deze zogenoemde XTMS-app is onder meer bedoeld voor overheden en andere organisaties die vanuit wet- en regelgeving controle moeten houden over hun records.

Veel organisaties gebruiken MS Teams om samen te werken en te overleggen en willen binnen deze applicatie ook graag samen aan documenten werken. Maar in Teams ontbreekt de mogelijkheid om documenten goed te beheren en te archiveren.

Dit kan wel in het opensource-ecm (enterprise content management)-platform Alfresco. NLX Software heeft nu de zogeheten XTMS-app ontwikkeld die er voor zorgt dat gebruikers binnen MS Teams aan documenten in Alfresco kunnen samenwerken zonder de controle over deze records te verliezen. Er kan tevens aangegeven worden wie er toegang heeft tot welke documenten.

NLX, onderdeel van Open.nl Software Group, brengt dit product als onderdeel uit van zijn Xsuite-portfolio. Het bedrijf wil de XTMS-app ook internationaal naar de markt brengen, te beginnen in België. Op 8 juli aanstaande demonstreert NLX het product op een webinar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7203482). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.