Managed hosting door True

Cape Groep haalt Carthago ICT binnen

 

It-dienstverlener Cape Groep heeft Carthago ICT overgenomen, een ontwikkelaar van maatwerksystemen. De acquisitie gaat met terugwerkende kracht in per 1 januari jl. Beide bedrijven komen uit Twente en blijven onder eigen naam op de markt actief. Gezamenlijk hebben zij honderdvijftig medewerkers in dienst.

Volgens Rob ter Brugge, directeur van Cape Groep vormt Carthago ICT met zijn vijftigtal hoogopgeleide medewerkers een sterke aanvulling op de dienstverlening van Cape Groep. Door high- en low-code te combineren kunnen hoogwaardiger end-to-end-softwareoplossingen voor klanten worden ontwikkeld, verwacht hij.   

Cape Groep, opgericht in 2000, is vanuit Enschede landelijk actief in het ontwikkelen en beheren van maatwerksystemen op basis van low code voor de sectoren transport, logistiek, landbouw,  voedselindustrie en bouw. Het bedrijf is gespecialiseerd in Mendix maar heeft ook een zusterbedrijf, eMagiz, dat een eigen, gelijknamig low-code-integratieplatform aanbiedt. Er werken zo'n honderd man bij Cape. Klanten zijn bijvoorbeeld PostNL, Mammoet, TVM en BAM.

Carthago ICT ontwikkelt systemen met behulp van Microsoft- en Java-technologie  gebaseerde dienstverlening bestaat iets meer dan twintig jaar en heeft vestigingen in Hengelo en Veenendaal. Tot de klantenkring behoren Thales, Wolters Kluwer, Saxion Hogescholen en Akzo.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7160784). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!