Managed hosting door True

Caesar Groep neemt bpm-expert FourICT over

 

Overname handen schudden

Ict-dienstverlener Caesar Groep heeft FourICT uit Zoetermeer overgenomen. Daardoor verrijkt het bedrijf uit Utrecht zijn kennis en klantenbestand op het gebied van business process management (bpm)-oplossingen. De overname is begeleid door Carl Bahnmüller van Stepstone Corporate Finance.

Bij FourICT werkt een kleine twintig man. Het bedrijf biedt diensten aan op het vlak van procesmanagement en analyse, .Net-ontwikkeling en de bpm-suite van Auraquantic. Dit Amerikaans low-code-ontwikkelplatform stond tot september van dit jaar nog bekend als Auraportal.

Het bedrijf zegt een klik met korfbal te hebben. Een gemengde teamsport als metafoor waar FourICT voor staat: teamwerk, passie, respect en plezier. De ict-dienstverlener is als shirtsponsor verbonden aan de korfbaltopclub TOP/SolarCompleet.  

Caesar Groep verwacht zich met de overname van FourICT op de bpm-markt te versterken. Het platform van Auraquantic kan zich meten met die van Mendix, Thinkwise, Appian, Betty Blocks, Pega en Outsystems. Oprichters Richard van Leeuwe en Henk van Ewijk zullen de te verwachten groei van de bpm-dienstverlening leiden, maar nu als FourICT, lid van de Caesar Groep.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7093531). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures bij Caesar Groep

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.