Managed hosting door True

Avit koopt softwareontwikkelaar Ifective

 

Netwerkintegrator Avit Group neemt Ifective uit 't Harde over. Avit krijgt hiermee toegang tot kennis en kunde op het gebied van softwareontwikkeling. Er worden geen financiële details van de overname bekend gemaakt.

Ifective heeft ruim vijfentwintig jaar ervaring op het gebied van softwareontwikkeling en is partner van onder meer Microsoft, Okta (leverancier van identiteits- en toegangsbeheeroplossingen) en ITPH Academy (omscholingstrajecten).

Avit Group is Cisco-partner. De organisatie biedt it-diensten op het gebied van onder meer netwerken, samenwerking en cyberbeveiliging. Ook beschikt het over de software-ontwikkeltak-divisie Avit Integration. De 25 medewerkers van Ifective gaan aan de slag bij die tak.

De gecombineerde organisatie heeft honderdvijftig medewerkers in dienst verspreid over kantoren in Amersfoort, Emmeloord, Antwerpen en ‘t Harde. Vanuit deze locaties worden opdrachtgevers in met name de sectoren zorg, onderwijs, overheid alsmede multinationals met locaties verspreid in de Emear-regio (Europa, Midden-Oosten, Afrika en Rusland) bediend.

Avit en Ifective werkten al langer samen bij opdrachtgevers, bijvoorbeeld in 2018 samen met De Nieuwe Zaak eCommerce aan het project ICT MKB. Dat project was opgezet om mbo’ers op het Deltion College in Zwolle aan het werk te krijgen in de techniek. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/7058307). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.