Managed hosting door True

ICT Group koopt Esprit Management & IT Services

 

deal handen schudden overeenkomst contract

ICT Group neemt Esprit Management & IT Services over. Dit it-detacheringshuis uit Sint Oedenrode levert softwareontwikkelaars en testers op het domein van de technische automatisering. ICT Group voegt Esprit samen met de Nederlandse tak van het in 2019 overgenomen Additude uit Zweden.

Esprit is opgericht in 1999; er werken ruim twintig man en de omzet ligt rond de twee miljoen euro. ICT Group is blij met de overname van deze groep specialisten op het vlak van industriële automatisering en ingebouwde (embedded) software. Esprit-oprichter Marc Reijnen wordt de baas van het nieuwe combi-onderdeel Esprit/Additude Nederland.

ICT Group is actief in Nederland, België, Duitsland, Zweden en Bulgarije. Bij de Barendrechtse ict-dienstverlener werken zo'n 1400 man. In 2019 draaide het bedrijf een omzet van 155,5 miljoen euro en boekte het een winst van 2,7 miljoen. In het eerste kwartaal van 2020 had het bedrijf nog geen last van de coronacrisis; in het tweede kwartaal wel, met naar verwachting een omzetdaling van circa 5 procent.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6960383). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×

Ontvang gratis de nieuwste Computable 100

Doe mee aan het Computable 100 onderzoek!