Managed hosting door True

Mansystems en FlowFabric gaan samen

 

deal handen schudden overeenkomst contract

De twee it-dienstverleners Mansystems en FlowFabric fuseren en vormen daarmee de grootste Mendix-partners wereldwijd. Beide bedrijven zijn bedreven in het maken van toepassingen op het low-code platform van het Nederlandse softwarehuis Mendix, dat sinds 2018 onderdeel is van Siemens. De bedrijven samen hebben meer dan 130 ontwikkelaars in Nederland en 50 ontwikkelaars in Duitsland, waar Mansystems ook gevestigd is.

De twee ondernemingen zijn complementair aan elkaar. Mansystems uit Barneveld heeft een sterke technologische kennis, FlowFabric uit Amersfoort een gericht marktfocus. 'We voelen een sterke match met de bedrijfscultuur van Mansystems', zegt Kjeld Cornelissen, directeur van FlowFabric. Zijn tegenhanger bij Mansystems, Arnold Zwart, stelt: 'Het samengaan met FlowFabric voegt een extra laag specialistische sectorkennis toe aan het dienstenpakket van Mansystems op het Mendix low-code platform, inclusief projecten, implementatie, support en onderhoud, eigen softwaretools en training van experts.'

De deal volgt op de investering van twintig miljoen euro in aandelen van Mansystems in augustus 2019 door Volpi Capital, een Europese middelgrote marktinvesteerder. Crevan O’Grady van Volpi Capital: 'De combinatie van FlowFabric en Mansystems biedt veel potentie om de kansen in de low-code markt te benutten, zowel in binnen- als buitenland.”

De financiële voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6892603). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.