Managed hosting door True

Plat4mation start ontwikkelcentrum in India

 

De Utrechtse Servicenow-partner Plat4mation opent een ontwikkelcentrum in India. Vanuit deze locatie in Bangalore, die naar verwachting binnen drie maanden operationeel is, worden Servicenow-apps ontwikkeld en onderhouden voor Plat4mation-zus App4mation. 4Mation Technologies India komt onder leiding te staan van Gerold Livingston.

Plat4mation overwoog diverse landen om een ontwikkelcentrum te openen. Uiteindelijk viel de keuze op India vanwege de toegang tot ict-talenten, de groeiende economie van het land en de lagere kosten om op te starten en het bedrijf te runnen. Bangalore heeft bovendien technologische universiteiten in de buurt, wat voordelig is om toegang te krijgen tot de lokale ict-talenten.

App4mation, het zusterbedrijf Plat4mation, ontwikkelt Servicenow-applicaties voor specifieke (verticale) markten. Het ontwikkelcentrum in Bangalore wordt verantwoordelijk voor de ontwikkeling en het onderhoud van deze apps. Zo moeten de Indiërs ervoor zorgen dat de apps blijven functioneren na een nieuwe Servicenow-release. Daarnaast moet deze locatie nieuwe apps gaan ontwikkelen en nieuwe functionaliteiten aan de huidige applicaties toevoegen.

4Mation Technologies India staat onder leiding van Gerold Livingston. Hij hoopt zo’n tien tot vijftien ontwikkelaars aan te trekken, wat goed is voor twee scrum teams. Daarnaast wordt een directeur voor personeelszaken aangesteld die werknemers op operationeel en administratief vlak moet gaan ondersteunen.

Plat4mation

Plat4mation is een Servicenow-partner voor de verkoop (sales), dienstverlening (services) en productontwikkeling (technology). Daarnaast is het geautoriseerd als trainingspartner. Het Nederlandse bedrijf, opgericht in 2013, beschikt over kantoren in Utrecht, België (Mechelen, 2016), Duitsland (Frankfurt, 2018) en de Verenigde Staten (Boston, 2018). Het heeft samen met zijn zusterbedrijf App4mation ruim 160 man in dienst, waarvan de meerderheid in Nederland.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6668041). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.