Managed hosting door True

Vreemdelingenketen huurt voor 32 miljoen aan ict in

 

Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND), Dienst Terugkeer & Vertrek (DT&V) en Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) hebben na een aanbesteding acht partijen geselecteerd om de komende vier jaar de inhuur van ict'ers te regelen. Het gaat om een geschatte totale contractwaarde van 32 miljoen euro per jaar. De contractanten zijn de combinaties Seven Stars & Brunel, Bergler, Caesar & Pimarox, en Cimsolutions & Verdonck Klooster & Associates (VKA) & SLTN, en de bedrijven de Staffing Group, Itaq, Linkit, SQL Integrator en iSense Consulting.

Het ministerie van Economische Zaken en Klimaat (EZK) heeft namens de deelnemende diensten IND, DT&V en COA de tender uitgevoerd. Het vierjarig contract gaat in op 1 april 2019.

De drie instanties uit de vreemdelingenketen zoeken onder meer ict'ers voor informatieanalyse, projectmanagement, functioneel beheer, technisch ontwerp/applicatieontwikkeling, testmanagement, applicatiebeheer en systeemontwikkeling.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6596105). © Jaarbeurs IT Media.

?

 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in
Vacatures bij Ministerie van Justitie en Veiligheid

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.