Managed hosting door True

ICT Group koopt Zweedse it-consultant Additude

 

De Nederlandse ICT Group neemt Additude AB over, een it-consultancybedrijf uit het Zweedse Malmö. De acquisitie, naar verwachting in februari afgerond, past in de internationale groeiambitie van het Nederlandse bedrijf. Er zijn geen financiële details bekendgemaakt.

Additude heeft ruim honderdzestig medewerkers in dienst. Zij leveren software- en engineeringconsultancydiensten die klanten ondersteunen bij hun innovatieprocessen, productontwikkeling en groeistrategie. De organisatie bedient enkel klanten in Zweden en realiseert hiermee een jaarlijkse omzet van zestien miljoen euro.

Het Zweedse bedrijf komt nu in handen van de ICT Group. Die organisatie is nu actief in Nederland en België en wil internationaal groeien. Hierbij ligt de focus op de Noord-Europese markt. Via Additude krijgt het toegang tot nieuwe competenties en vaardigheden.

Het hoofdkantoor van ICT Group is gevestigd in Barendrecht. Daarnaast beschikt het nog over vestigingen in Bergen op Zoom, Deventer, Eindhoven, Oosterhout, Groningen en Maastricht-Airport. De organisatie is ook actief in België vanuit een kantoor in het onder Antwerpen gelegen Aartselaar.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6590843). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.