Managed hosting door True

Cognizant verrijkt zich met ontwikkelaar Softvision

 

Het Amerikaanse Cognizant neemt Softvision over. Dat van oorsprong Roemeense bedrijf ontwikkelt digitale producten op basis van de agile-ontwikkelingsmethode. Via de overname krijgt Cognizant toegang tot deze agile-ontwikkelteams. Er worden geen financiële details bekend gemaakt.

Softvision, opgericht in 2014 in Roemenië, beschikt over multifunctionele ontwikkelteams, bestaande uit zowel ontwerpers, technische experts en softwareontwikkelaars. Deze teams ontwikkelen via de agile-methode digitale producten voor wereldwijde klanten in financiële sector, detailhandel, consumentenmarkt en gezondheidszorg. Het bedrijf beschikt over 27 kantoren verspreid over elf landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Austin (Texas).

Door de overname krijgt Softvision toegang tot de kennis van Cognizant op het gebied van technologieën zoals kunstmatige intelligentie, virtual reality en internet of things. Cognizant verwacht voordeel te halen uit de ontwikkelteams van Softvision.

De acquisitie wordt naar verwachting in het vierde kwartaal van dit jaar afgerond. De merknaam Softvision blijft voorlopig bestaan.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6471713). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.