Managed hosting door True

SST Software lijft softwarebedrijf Wame in

 

Oprichters beider bedrijven toosten op een succesvolle overname.

Het Enschedese softwarebedrijf SST Software heeft Wame overgenomen. Dit is een maatwerksoftwarebedrijf uit eveneens Enschede dat is gespecialiseerd in het ontwerpen en bouwen van webapplicaties, mobiele apps, en koppelingen tussen systemen. SST Software telt na de overname achttien medewerkers.

Door de overname zegt SST Software beter te kunnen inspelen op de sterk groeiende vraag naar innovatieve maatwerksoftware. Ook wil het bedrijf klanten op strategisch niveau van een breder advies kunnen voorzien.

Na het toetreden van Rick Koenders als mede-eigenaar van SST Software dit jaar en de verhuizing naar een grotere locatie, is de overname van Wame de volgende stap in de groei van de softwareontwikkelaar. Voor de kleine softwarebedrijven is het lastig om goed personeel te vinden. Een bundeling van krachten is dan een uitkomst.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6469177). © Jaarbeurs IT Media.

?

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.