Managed hosting door True

Nieuwe Benelux-verkoopdirecteur bij Outsystems

 

Outsystems, leverancier het gelijknamige low-code appontwikkeling-platform, heeft de Nederlaner Harmen Hoogwout (40) aangesteld als verkoopdirecteur. Hij richt zich op de groei in de commerciële en mid-market segmenten in de Benelux-regio. Daarnaast is het verkoopteam uitgebreid met twee account executives.

Hoogwout heeft meer dan achttien jaar ervaring in sales- en managementrollen, waarvan de afgelopen tien jaar bij Mansystems. Daarvoor onder andere bij Sun Microsystems en BMC Software. Hoogwout is bij Outsystems aangesteld als regional sales director. Hij moet de groei in de commerciële- en middenmarkt-segmenten in de Benelux bevorderen.

Naast de nieuwe verkoopdirecteur heeft Outsystems in april nog twee account executives aangenomen. Het betreft de Nederlander Ron Boevink (54) en de Belg Michel Van Cotthem (37). Boevink is verantwoordelijk voor de groei van Outsystems in het financiële segment. Hij komt over van HP inc. en heeft daarvoor gewerkt bij Logicalis SMC, IBM en 2e2 Consulting.

Cotthem heeft diverse sales-functies vervuld bij onder meer Siemens en Dell. Binnen Outsystems focust hij zich op het vergroten van de naamsbekendheid en het sluiten van nieuwe partnerships in België. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6366591). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.