Managed hosting door True

Prianto is Benelux-distributeur van Wem

 

samenwerking

De Rotterdamse distributeur Prianto voegt de oplossing Wem toe aan het portfolio. Dat bedrijf uit Amsterdam biedt een platform om zonder te programmeren maatwerk bedrijfssoftware te ontwikkelen. Via deze distributieovereenkomst willen de partijen de Benelux-markt veroveren.

Wem is opgericht in 2015 en levert het Wem Platform, een no-code application platform-as-a-service (aPaaS). Daarmee kunnen gebruikers, zonder te programmeren, maatwerk bedrijfssoftware ontwikkelen. De Amsterdammers claimen dat de applicatie-ontwikkelen zo’n tien keer sneller gaat dan de traditionele methode.

Wem biedt point-and-click integratie mogelijkheden met standaard protocollen. De apps zijn web-based en worden geleverd inclusief hosting, onderhoud, security, infrastructuur, backup, service levels, storage en disaster recovery.

Prianto-ceo Rashied Akrum: ‘Met Wem bieden wij onze partners het juiste platform om zich voor te bereiden op de groeiende vraag omtrent de digitale transformatie. Via Wem kan iedereen applicaties ontwikkelen, zonder code te hoeven schrijven, en deze direct beschikbaar maken voor de gebruikers.’

Prianto

Prianto is een in Rotterdam gevestigde value-added bedrijf en heeft vijf medewerkers in dienst. Het is onderdeel van de Duitse Prianto Group, maar zegt volledig zelfstandig te opereren met een eigen strategie. Het Nederlandse bedrijf staat onder leiding van Rashied Akrum (ceo) en Carina Rozendaal (coo). Eerder dit jaar voegde het oplossingen van  Flexera Software en Quest software toe aan het portfolio. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6200903). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.