Managed hosting door True

Linkit verzorgt trainingen OutSystems

 

Training

It-sourcingsonderneming Linkit is de nieuwe educatiepartner van OutSystems, aanbieder van het gelijknamige low-code-ontwikkelplatform. Het bedrijf verzorgt trainingen voor web- en mobile development. Daarnaast geeft Linkit trainingen op basis van analyses van bestaande applicaties, waarbij de vaardigheden en het kennisniveau van de developmentteams bij OutSystems naar een hoger niveau moeten worden getild.

De trainingen worden gegeven door experts met minimaal vijf jaar ervaring in het ontwikkelen met het OutSystems-platform. De educatie-overeenkomst betreft een uitbreiding van de vorig jaar gesloten partnerovereenkomst tussen beide bedrijven.

Expertteams

Aernoudt Bottemanne, alliantie-en kanaaldirecteur bij OutSystems: ‘We groeien hard. Daarom zijn we blij dat Linkit ons ondersteunt in onze trainingsactiviteiten zodat we snel nog meer developers kunnen klaarstomen om onze klanten te helpen in hun digitale transformatie.’

Linkit was al actief met het inzetten van het rapid application development-platform van OutSystems voor het ontwikkelen en opleveren van web- en mobile projecten en native apps (zowel voor Android als iOS). Daarnaast heeft de onderneming expertteams samengesteld om Nederlandse partijen die OutSystems gebruiken, zoals Randstad, Ahold en Crédit Agricole, te ondersteunen bij de bouw van nieuwe (enterprise-)applicaties en het vernieuwen van bedrijfskritische applicaties.

Linkit is een it-dienstverlener gespecialiseerd in het selecteren en bemiddelen van it-professionals. De onderneming heeft meer dan zevenhonderd it-specialisten werkzaam bij klanten in verschillende branches. Het bedrijf is gevestigd in De Meern.

Het Amerikaanse OutSystems is opgericht in Portugal in 2001. Het hoofdkantoor bevindt zich in Atlanta. In 2016 werden er tweehonderd nieuwe medewerkers aangenomen, waardoor het wereldwijde personeelsbestand steeg naar vijfhonderd.
Het bedrijf is  actief in 43 landen en is in het afgelopen jaar hard gegroeid in de Benelux-regio. In Nederland verhuisde het bedrijf vorig jaar van een kantoor in Maarssen naar een nieuwe vestiging in kantorenpark Papendorp in Utrecht.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6023904). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste resellernieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.