Managed hosting door True

Dimensys is Microsoft Gold Partner

 

Microsoft benoemt softwarebedrijf Dimensys tot Gold Partner op het gebied van applicatieontwikkeling. Dat is één van de hoogst haalbare erkenningen voor organisaties die development services in Microsoft Technologie aanbieden. Het softwarebedrijf krijgt hiermee toegang tot extra opleidingen en trainingsmaterialen, de laatste (product)updates en directe ondersteuning van Microsoft.

Dimensys werd eerder al Silver Partner op de competenties application development. Nu behaalt de bedrijfstak Technical Consultants een gouden status. Om voor deze onderscheiding in aanmerking te komen, moet een bedrijf minimaal vijf jaar actief zijn in de business, meer dan 75 procent van it-oplossingen en -diensten verkopen aan niet-geaffilieerde derde partijen, meerdere testen doorstaan en aantoonbare kennis hebben over het vakgebied.

Dimensys

Dimensys helpt bedrijven in de bouw, productie, chemie, infrastructuur & utiliteit bij de optimalisatie van bedrijfsprocessen. Het bedrijf beschikt over 130 collega’s, verspreid over drie kantoren in drie landen. Het hoofdkantoor is gevestigd in Den Bosch, de andere kantoren staan in België (Geel) en Duitsland (Kleve).

Naast Gold Partner voor application development is Dimensys ook Silver Partner bij Microsoft op de competentie data analytics. Het is een GE Premium Solution Provider, SAP Silver Partner, SAP Partner Center of Expertise en SAP Recognized Expertise Partner voor diverse oplossingen en industrieën. 

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6015335). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.