Managed hosting door True

Salesforce vernieuwt ISV-partnerprogramma

 

Salesforce introduceert een nieuwe partnerprogramma voor haar AppExchange. Het programma is gericht op kunstmatige intelligentie (ai) en stelt isv’s (independant software vendor) in staat om sneller ai-apps te ontwikkelen en vermarkten. Het programma vervangt het huidige isv-partnerprogramma.

De Salesforce AppExchange is een zakelijke app-marktplaats en bevat ruim drieduizend oplossingen voor sales, service en marketing. Het nieuwe Salesforce AppExchange-partnerprogramma biedt isv’s één punt waar alles is te halen.

‘Zij kunnen daar terecht voor trainingen om oplossingen te bouwen op basis van Salesforce-technologie en voor programma’s om die oplossingen wereldwijd in de markt te zetten’, aldus Luc Schamhart, regional vicepresident van Noord-Europa bij Salesforce.

‘Het nieuwe partnerprogramma omvat een nieuw businessmodel, dat ingaat op de thema’s als klanten- en productsucces’, vervolgt Schamhart. ‘Ook biedt het een nieuwe onboarding-ervaring. Dit bestaat uit een onboarding wizard, betaaltools en een nieuw AppExchange-partnerprogramma-dashboard. Tot slot zijn nieuwe technologie-tools, zoals Salesforce DX beschikbaar en krijgen partners gratis toegang tot Heroku.’

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/6014634). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.