Managed hosting door True

Linkit en OutSystems starten samenwerking

 

Detacheringshuis Linkit uit De Meern en OutSystems hebben een partnerovereenkomst getekend. Hiermee verbreedt Linkit zijn portfolio en wil het voldoen aan de groeiende klantvraag naar de OutSystems-oplossingen.

OutSystems levert een platform om businessoplossingen te ontwikkelen. Linkit gaat dit applicatieplatform gebruiken voor de ontwikkeling en oplevering van web- en mobiele projecten en apps. Daarnaast kan Linkit een expertteam samenstellen met vertegenwoordigers van Nederlandse partijen die OutSystems gebruiken. De detacheerder wil hen ondersteunen bij de bouw van nieuwe (bedrijfs)applicaties en het vernieuwen van bedrijfskritische applicaties.

Achtergrond

Detacheerder Linkit is gevestigd in De Meern. Het bedriujf heeft meer dan zevenhonderd it-specialisten werkzaam bij klanten in verschillende branches.

OutSystems levert het gelijknamige rapid application delivery (rad)-platform. Het bedrijf claimt dat met dit platform in een korter tijdbestek en met minder kosten innovatieve businessoplossingen te ontwikkelen zijn. Het platform is naar eigen zeggen meer dan 36.000 keer geïnstalleerd in 22 sectoren en 24 landen.

Dit artikel is afkomstig van Channelweb.nl (https://www.channelweb.nl/artikel/5888672). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees ook


 

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.